Informatii imobiliare utile

Singura televiziune exclusiv juridica din Romania emite Juridic Tv.

Singura televiziune exclusiv juridica din Romania emite Juridic Tv.


 


In ce consta noutatea pe care JURIDIC TV o aduce in audiovizual ?


Este incontestabil efectul pe care televiziunea, mai mult decat tipariturile sau radioul, il are in societate. Ea isi face o datorie din transmiterea informatiilor de ultima ora, dar si din crearea de programe de divertisment, care sunt, desigur, necesare. Cu toate acestea, este vizibila tentatia pe care televiziunea a simtit-o de multe ori in istoria ei nu foarte indelungata, anume aceea de a cauta si a prezenta pe micile ecrane aspectele cele mai spectaculoase din proximitate, chiar daca acestea au multe consecinte negative. In afara de acest aspect, multitudinea emisiunilor de divertisment a limitat foarte mult prezenta in programele unor posturi de televiziune a emisiunilor informative juridice. In felul acesta au ramas foarte multe domenii ale realitatii neacoperite de realizatorii tv. Tocmai pe acest segment de realitate se concentreaza atentia noastra in realizarea emisiunilor JURIDIC TV. Vom urmari in permanenta cateva repere esentiale:


 


a) JURIDIC TV ajuta la cunoasterea gratuita a sistemului judiciar in Romania.


b) JURIDIC TV dezaproba intensificarea abuzurilor din justitie


c) JURIDIC TV aduce, prin emisiunile sale ordinea de drept la fiecare cetatean in casa.


 


In contextul eforturilor pe care diferitele posturi de televiziune le fac pentru a castiga audienta, se speculeaza in general spectaculosul scandalos, care este mai atractiv pentru un anumit tip de public. Noi nu putem nega faptul ca in societate exista fenomene negative, ca se petrec fapte condamnabile, dar ne rezervam dreptul de a vedea si ceva constructiv gratuit.


 


C. De ce a fost infiintata Televiziunea JURIDIC TV?


Pe acest segment de piata in Romania exista un vid de cunoastere. Este prima televiziune online din Romania pe segmentul juridic.


Este evident ca nici una dintre televiziunile din Romania nu este specializata in urmarirea principiilor subliniate aici. Acest lucru ne convinge de faptul ca infiintarea televiziunii JURIDIC TV era un fapt de o necesitate incontestabila.


De asemenea, Televiziunea JURIDIC TV este gandita ca o institutie media cooperanta si complementara Casei de avocatura Coltuc.


 


 


Programul televiziunii:


Emisiuni:


1.Curtea Poporului


Noutate absoluta in Romania:singura emisiune din Romania care prezinta viata reala intr-un proces, realty show.


Prima emisiune vorbeste despre un ligitiu privind nerealizarea unui site de Cumparaturi, Acuzatii reciproce, minciuni; aceasta emisiune aduce in fata dvs. un caz la moda - Inselat de dezvoltatorul imobiliar. Numai dvs. puteti decide cine are dreptate. Dati solutia scriind pe adresa de email  curteapoporului@juridictv.ro


In fiecare saptamana numai la Juridic Tv.Emisiune inregistrata in studio in fiecare sambata, saptamanal.


2.Imagini judecata


Imagini din salile de judecata, din afara salilor de judecata.Se vor filma si se vor inregistra procese din Bucuresti.Emisiune inregistrata si prezenta in real time pe site.


3.Specialistii Juridic Tv.


La prima emisiune va raspunde intrebarilor dvs. doctor primar cardiolog Coltuc Valentin. In emisiunile urmatoare vom avea interviuri din diverse domenii: inginerie, fiscalitate, imobiliare, etc. Urmariti-ne si veti avea raspunsurile dvs. gratuit.In fiecare saptamana vom avea un invitat. Emisiunea este inregistrata si prezenta in real time pe site.


4.Cum se face?


Emisiune care ofera consultanta-opinii juridice gratuite.Emisiune live in fiecare luni si miercuri ora 12,00.Puteti pune intrebari invitatului in direct si se va raspunde in direct.Pentru intrebarile la care nu s-a raspuns va rugam sa ne scrieti pe adresa de email: office@juridictv.ro


5.Nemultumitii de justitie


Justitia este bolnava de interese. Concluzia este rezultatul unei analize intocmite chiar de judecatori si procurori. Conflictul de interese este principala boala a justitiei. Emisiune inregistrata,transmisa saptamanal. Va rugam sa ne scrieti pe adresa de email: office@juridictv.ro pentru a raspunde intrebarilor dvs.


6.Cazuri CEDO


Emisiune saptamanala care raspunde tuturor intrebarilor dvs. referitor la CEDO.


Puteti participa la emisiuni completand formularul de pe site sau sa ne scrieti pe adresa de email: office@juridictv.ro. Emisiune inregistrata.


7.Procese vedete


Emisiune saptamanala care va prezenta toate procesele vedetelor din saptamana respective. Vor fi invitate si vedete. Emisiune inregistrata.


8.Emisiunea Juridic news


In fiecare saptamana martea si joia,ora 18,00 se vor prezenta la televiziunea Juridic Tv Juridic news.Stirile vor fi prezentate de Dumitrescu Alina si Coltuc Marius. Vom prezenta toate stirile juridice din saptamana respectiva. Nimic din domeniul juridic nu ne va scapa! Emisiune inregistrata si prezentata la ora 18,00 in fiecare marti si joi ale saptamanii.


Urmarit-ne si veti avea toate informatiile juridice de care aveti nevoie.