Vanzare vila ecologica de lux in complexul ZEN Residence Balotesti, Ilfov

Detalii anunt: Vanzare vila ecologica de lux in complexul ZEN Residence Balotesti, Ilfov

Vanzare vila de lux in deosebita zona rezidentiala ZEN RESIDENCE Balotesti, aceasta locatie ofera locatarilor posibilitatea de a trai in natura la doar 20 km de centrul Bucurestiului, in liniste, fara poluare. Vila are panou solar cu incalzire ecologica!! Un alt avantaj al acestei locatii este ca are acces pe drum private de 6m Latime din str. Lahovari, la Doar 1Km de Dn1! Alt avantaj important este ca se afla aproape de toate lanturile comerciale importante Metro, Selgros si Carrefour , Baneasa Shopping Center, de Aeroportul Otopeni, la doar 7 minute de Scoala Americana, la 10 minute de Scoala Franceza si de centrul termal Therme Bucuresti. Adresa: str. Lahovari 10C, Balotesti, la 3km de DN1 Value Center. Vila a fost finalizate in 2021, dispune de un teren de 542mp ! Vila are o terasa spatioasa de 16mp pe parter. Aceasta vila fantastica este alcatuita din parter si etaj, ofera un spatiu generos de 225mp construita suprafata utila 66mp suprafata repartizata dupa cum urmeaza: - La Parter 101mp utili: Living de 31mp, Bucatarie 20mp, Dormitor 16mp cu Baie, wc de serviciu, camera tehnica, hol generos cu debara. Semineu frantuzesc Chazelle. LIVINGUL ESTE CONCEPUT PE 2 NIVELE! Designul inovator al acestei vile exceptionale ii confera o mare flexibilitate fara a se face un compromis de stil si inovatie. - La Etaj 65mp utili: Dormitor master 18mp cu Baie si Birou de 12 mp, plus debara. Dormitor de oaspeti de 14,5 mp cu Baie. Dormitorul master dispune de un Balcon de 5mp! Utilitati: apa, canalizare, electricitate, gaze! Vila este la gri! Pretul LA Cheie cu finisaje complete este de 249.000 euro!! Pretul PROMO cu materialele de finisaje ale clientului (gresie, faianta, parchet, marmura, obiecte sanitare etc). Ilfov 199.000 Euro 0760.237.237 anunturi@anuntulimobiliar.ro /www.anuntulimobiliar.ro
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
 

Anunturi Asemanatoare Ilfov

Pret: n/a
Zona: Balotesti
VANZARE casa BALOTESTI, vand casa 2 camere langa lac si padure, teren 950mp, bucatarie open space, posibilitate de mansardare, cadastru, intabulare.
Pret: n/a
Zona: Balotesti
Vanzare vila BALOTESTI, pe lac P+1, 5 camere, 3 bai, toate utilitatile, curte cu gradina, foisor, fantana arteziana, cascada.
Pret: 120.000 Euro
Zona: Balotesti
Vand vila BALOTESTI (DN1), vand vila P+1, constructie 2006, teren 1.000mp, deschidere 28ml, gaze, curent, put. ILFOV
Pret: n/a
Zona: Balotesti
Vanzare casa 3 camere BALOTESTI, bucatarie, baie, constructie 2005, 100mp construiti, teren 750mp, toate utilitatile, cadastru.