Vanzare apartament strada Postalionului 3 camere

Detalii anunt: Vanzare apartament strada Postalionului 3 camere

Cu bucurie și entuziasm, în calitate de Direct Proprietar, ofer spre vânzare un apartament cu 3 camere complet mobilat și utilat care vă va încânta cu siguranță. Această locuință impresionantă dispune de o suprafață utilă de 72 mp și este gândită inteligent pentru a oferi un spațiu optim și confortabil.
Imobilul dispune de un living open space, o bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, 2 holuri, 2 balcoane.
Cele 2 balcoane completează acest apartament minunat - primul, accesibil din living, este deschis, în timp ce al doilea, cu acces din dormitorul matrimonial, este închis cu tamplarie PVC Salamander.
Un alt aspect care îl face deosebit este centrala proprie de apartament cu termostat, care vă permite să vă reglați temperatura preferată în orice moment. Caloriferele din aluminiu, obiectele sanitare din ceramică din băi și aerul condiționat din living contribuie la confortul termic și la o atmosferă plăcută.
Apartamentul este situat la etajul 4/4 al unui imobil dotat cu lift, construit în anul 2019, ceea ce adaugă un plus de comoditate și accesibilitate. ÃŽn plus, vă veți bucura de un loc de parcare amplasat lângă scara blocului.
Cu o orientare către fațadă, apartamentul beneficiază de lumină naturală abundentă, creând astfel o atmosferă plăcută și primitoare.
Apartamentul este situat pe strada Postalionului (zona Berceni), cu acces la 2 magazine stradale.
In vecinătatea lui se afla parcul Tudor Arghezi (6 minute), diverse supermarketuri (Kaufland, Auchan, Lidl) toate cu acces rapid.
Suntem încântați să vă oferim acest apartament complet mobilat, așa cum se poate observa în fotografii, pentru a vă facilita tranziția și pentru a vă bucura de un mediu locativ confortabil și elegant.
89.000 Euro 0773.980.877 anunturi@anuntulimobiliar.ro /www.anuntulimobiliar.ro
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
 

Anunturi Asemanatoare Bucuresti

Pret: n/a
Zona: Sector 4
Vanzare apartament Berceni, 3 camere, etajul 1/10, suprafata 70mp, 1 baie, balcon 9mp, constructie bloc 1979, parchet, termopan, intabulat. Sector 4