Inchiriez de sezon casa 3 camere Constanta, plaja Trei Papuci

Detalii anunt: Inchiriez de sezon casa 3 camere Constanta, plaja Trei Papuci

Proprietari inchiriem pentru sezon la mare - Constanta, 250 lei/ noapte *Casa 3 camere, 3 paturi, baie, bucatarie, la curte, *foarte aproape de plaja Trei papuci dotata cu beach baruri, cu acces usor pe plaja, *complex, spatii comerciale la 20 m, *aproape de Delfinariu, de Satul de vacanta si de Mamaia 250 lei/ noapte 0722977157 anunturi@anuntulimobiliar.ro /www.anuntulimobiliar.ro
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Casa 3 camere Constanta, plaja Trei Papuci

Anunturi Asemanatoare Constanta

Pret: 290 Euro/luna
 
Particular inchiriez apartament 3 camere Constanta, urgent - ieftin, situat central pe Bulevardul Ferdinand cu vedere spre port (strada Traian). Apartamentul este complet mobilat si utilat de actualitate: termopan, parchet laminat, mobila moderna, aer conditionat, combina frigorifica no frost, cuptor cu microunde, masina de spalat, fier de calcat, 2 balcoane inchise, etc. Pretul de 290 euro.
Pret: n/a
 
Proprietar inchiriez in regim hotelier apartament cu 3 camere in Mangalia. Apartamentul este complet utilat,amplasat intr-o zona foarte buna aproape de plaja (10 minute de mers pe jos) si de centrul orasului. Capacitate maxima 6 persoane adulte.